Ελληνικές σειρές

 

«Μην ψαρώνεις»

ANT1, 21.45

 

Ο Μανώλης θα βοηθήσει για μία ακόμα φορά τη Σάντυ πείθοντας τη διευθύντρια του σχολείου να αφήσει την Ερρικα να γυρίσει στα μαθήματά της. Η Σάντυ θα τον ευχαριστήσει και θα βγάλει στην άκρη κάποια λεφτά από αυτά που της έδωσε ο Θανάσης για να τα δώσει στον Μανώλη ως ένα μέρος από αυτά που του χρωστάει. Ο Μανώλης θα της θυμίσει την προσφορά που της έκανε να δουλέψει μαζί του στην ψαραγορά.

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η οικογένεια Μελά ζει ακόμη στον απόηχο της απαγωγής και ενώ η μικρή Λήδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα χάρη στη γενναία στάση της Αννας, η Αννα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να βρει πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η Ολγα, ο Στέφανος και η Λήδα επιστρέφουν στα Μετέωρα. Ο Στέφανος με ανησυχία βλέπει την Ολγα να πίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα άγχη της.

Ελληνική ταινία

«Η αγάπη έρχεται στο τέλος»

STAR, 23.00

Τρεις αληθινές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν το happy-end που ποτέ δεν είχαν. Ενα κορίτσι, που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ενας άνδρας, που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι, που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα, που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος. Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ηλίας Ζερβός, Νίκος Γαλανός. (Ελλάδα, 2013, 89′)