Πρωτάθληµα Super League

Παναιτωλικός – Λάρισα

ΕΡΤ1, 19.00

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Η Βίκυ σώζει την τελευταία στιγμή τον Νίκο από τη δολοφονική μανία του Λευτέρη. Για να καλύψει το γεγονός ότι βρέθηκε έξω από το σπίτι του, αναγκάζεται να κάνει μια κουβέντα με τη Μαργαρίτα και να της ζητήσει συγγνώμη. Η Αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη σύλληψη του Παύλου, που όμως προλαβαίνει να το σκάσει μαζί με τη Δανάη. Η απόγνωσή τους βαράει… κόκκινο καθώς ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα. Η Ελενα συνειδητοποιεί πως κοντά στον Πέτρο μπορεί να βρει την ευτυχία.

Ξένες ταινίες

«Σκοτεινή ανάµνηση»

STAR, 23.00

Μινεσότα, 1990. Ο ντετέκτιβ Μπρους Κένερ ερευνά την υπόθεση της νεαρής Αντζελα, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της Τζον Γκρέι για τη σεξουαλική κακοποίησή της. Oταν ο Τζον απροσδόκητα ομολογεί το έγκλημα, για το οποίο όμως δεν έχει καμία ανάμνηση, επιστρατεύεται ο διακεκριμένος ψυχολόγος δρ Ράινς, για να τον βοηθήσει να ανακτήσει τις καταπιεσμένες του αναμνήσεις. Eνα τρομερό μυστήριο αποκαλύπτεται σιγά-σιγά παίρνοντας εθνικές διαστάσεις. Πρωταγωνιστούν οι Ιθαν Χοκ, Εμα Γουάτσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Ντέιλ Ντίκι, Ντέιβιντ Ντένσικ. (Ισπανία/Καναδάς/ΗΠΑ, 2015, 97′)

«Οι εκδικητές»

ALPHA, 00.10

Ο Νικ Φιούρι είναι ο διευθυντής του διεθνούς οργανισμού SHIELD, που ως αποστολή του έχει την ασφάλεια του πλανήτη. Oταν ο σατανικός Λόκι απειλήσει αυτή την ασφάλεια, ο Νικ θα χρειαστεί τη βοήθεια κάποιων υπερηρώων για να τον αποτρέψει. Πώς να πείσει κανείς τον Iron Man να συνεργαστεί με τον Hulk ή τον Captain America με τη Μαύρη Χήρα χωρίς να κινδυνέψει ο πλανήτης από την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη δύναμή τους; Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Εβανς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι. (ΗΠΑ, 2012, 143′)