• Αναζήτηση
 • Το «Survivor» παίζει … επικίνδυνα παιχνίδια

  Με στόχο την τηλεθέαση η παραγωγή επέλεξε εφέτος να μετατρέψει το reality από στίβο προσωπικών αλληλοσπαραγμών σε «πόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πώς το Survivor από δημοφιλές reality και στίβο προσωπικών αλληλοσπαραγμών μετατράπηκε σε «πόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας αναλύουν στο Βήμα της Κυριακής ο Κοσμάς Βίδος και η Ελένη Κωνσταντάτου.

  Η έμφαση που δίνει η παραγωγή του ριάλιτι παιγνιδιού σε εθνικιστικά συνθήματα οδηγεί τους θεατές στο να επιλέγουν χώρα και όχι παίκτες, πολώνοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

  Σε μια εποχή που οι σχέσεις των Ελλάδας – Τουρκίας βρίσκονται σε «ευαίσθητο» σημείο, το παιγνίδι από ανέμελο και διασκεδαστικό κινδυνεύει να γίνει εμπρηστικό και ενοχλητικό.

  Η έκβαση του «πολέμου» θα κριθεί από τα ποσοστά της τηλεθέασης, αλλά οι παράπλευρες απώλειες μπορεί να είναι λιγότερο εμφανείς μεν, πιο επικίνδυνες δε.

  Διαβάστε περισσότερα στο Βήμα της Κυριακής

   

   

   

   

   

   

  Media
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk