Πρωτάθληµα Super League

Ξάνθη – Λαµία

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Deadly women»

ΣΚΑΪ, 00.20

Η αγάπη είναι συνήθως ένα παιχνίδι για δύο και όταν ένα τρίτο πρόσωπο επιχειρήσει να μπει σε αυτόν τον κλειστό κύκλο κάποιος θα υποφέρει. Σε αυτό το επεισόδιο, μια γυναίκα γεμάτη εμμονές αποφασίζει να πάρει εκδίκηση πάση θυσία. Ακόμη, μια παράνομη σχέση καταλήγει σε φόνο και μια πλούσια σύζυγος και νοικοκυρά κρύβει ένοχα μυστικά κυριολεκτικά στην ντουλάπα της.

Ξένες ταινίες

«Ο ροζ πάνθηρας 2»

OPEN, 21.00

O γκαφατζής επιθεωρητής Κλουζό επιστρέφει και συνεργάζεται με μια ομάδα ντετέκτιβ διεθνούς βεληνεκούς – εξίσου ιδιόρρυθμοι με εκείνον. Στόχος τους να σταματήσουν έναν λωποδύτη με ειδικότητα στην κλοπή ιστορικών κειμηλίων. Ανάμεσα στα κλοπιμαία του συμπεριλαμβάνεται και το περίφημο διαμάντι «Ροζ Πάνθηρας». Πρωταγωνιστούν οι Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Εμιλι Μόρτιμερ, Αντι Γκαρσία, Αλφρεντ Μολίνα. (ΗΠΑ, 2009, 84′)

 

«Spider-Μan

ΑΝΤ1, 23.00

Ο Πίτερ Πάρκερ έχει επιτέλους βρει την ισορροπία ανάμεσα στην αφοσίωσή του στη Μέρι Τζέιν και στα καθήκοντά του ως υπερήρωα. Αλλά μια θύελλα φαίνεται στον ορίζοντα. Καθώς ο Spider-Μan απολαμβάνει τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου και γίνεται το αντικείμενο του πόθου της Γκουέν Στέισι, ο Πίτερ δεν μένει ανεπηρέαστος και αρχίζει να παραμελεί τους ανθρώπους που αγαπά. Ο άλλοτε συνεσταλμένος φωτορεπόρτερ νιώθει πια υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και δεν διστάζει να το δείχνει με την παραμικρή αφορμή. Αυτή την ίδια αυτοπεποίθηση θα επικαλείται απεγνωσμένα στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, όταν όλα γύρω του θα καταρρέουν. Η ώρα της κρίσης έφτασε. Πρωταγωνιστούν οι Τόμπι Μαγκουάιρ, Κίρστεν Ντανστ, Τζέιμς Φράνκο, Τόμας Χέιντεν Τσερτς. (ΗΠΑ, 2007, 140′)