Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30

Ο Κωστής συναντά ξανά τη Λίλιαν και καταλήγουν να περάσουν μαζί το βράδυ. Η Ελλη θορυβείται που ο Κωστής γυρίζει συνέχεια αργά και ανακοινώνει στην Κάτια πως θα τον παρακολουθήσει, καθώς είναι σίγουρη πως βρίσκεται με τη Μαρίνα. Η Κάτια την πείθει να μην κάνει κάτι αυτή και ακολουθεί η ίδια τον Κωστή. Η σχέση του Μιχάλη με την Αννα προχωράει κανονικά. Η Κάτια βλέπει τον Φώτη να μιλάει με τη Μαρίνα έξω από την εταιρεία και τον προειδοποιεί να μην την ξαναπλησιάσει. Ζητάει από τον Αντρέα να μάθει ό,τι μπορεί για τον Φώτη, γιατί φοβάται πως κάτι ετοιμάζει σε βάρος της.

«Η ζωή εν τάφω», ΕΡΤ1, 22:00

Ο Αντώνης Κωστούλας συναντά τυχαία στον Δημοτικό Κήπο τον Λεωνίδα, που ταξίδευαν μαζί από τον Πειραιά. Ο Λεωνίδας τού εξομολογείται πως είναι λοχαγός του Ελληνικού Στρατού και ότι το συμφέρον της χώρας είναι να βγει στον πόλεμο στο πλευρό της Αντάντ, δηλαδή των Αγγλογάλλων. Μάλιστα, οι νέοι και οι μορφωμένοι πρέπει να στρατευθούν εθελοντικά για να μη βρεθεί σε κίνδυνο η πατρίδα από τη φιλογερμανική πολιτική του Κωνσταντίνου. Η πολιτική κατάσταση της χώρας και το ενδεχόμενο ενός νέου πολέμου είναι και το αντικείμενο συζητήσεων του Αντώνη με τους συμφοιτητές του, Ιωνα και Λάμπη.

Ξένη ταινία

«Kong: Η νήσος του κρανίου», STAR, 21:00

Τη δεκαετία του 1970 δημιουργείται μια ομάδα εξερευνητών και στρατιωτικών και στέλνεται σε ένα αχαρτογράφητο νησί στον Ειρηνικό, που αρχικά φαίνεται έρημο και ακίνδυνο. Ομως η ομάδα αγνοεί ότι ευρισκόμενοι εκεί παραβιάζουν τη περιοχή του μυθικού γίγαντα γορίλα, γνωστού ως Κονγκ. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίντλεστον, Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2017, 112′)