Ελληνικές σειρές

«Μην ψαρώνεις», ANT1, 21:45

Η Σάντυ απελπίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι έχει ελάχιστα χρήματα και ψάχνει επειγόντως για δουλειά. Μετά από πολλές αστείες και αποτυχημένες προσπάθειες, ο Θανάσης, δικηγόρος της οικογένειας και φίλος, προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την προσλάβει στο γραφείο του, δίνοντάς της και ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή. Υστερα από την πρώτη αποτυχημένη γνωριμία με τα παιδιά του Μανώλη, η Στέλλα μοιράζεται με τη Μήτση την ανησυχία της για τη Σάντυ.

«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50

Μετά από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά λύτρα, να απελευθερώσει τη μικρή Λήδα και να κρατήσει την Αννα μέχρι να πάρει τα υπόλοιπα. Μια μεγάλη διαδρομή ξεκινά για τον Αλέξανδρο που κατευθύνεται, από τους απαγωγείς, σε ολόκληρη την Αττική κι από σημείο σε σημείο, γεγονός που αυξάνει την αγωνία. Στο μεταξύ η Ολγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων πίσω από τη συμφωνία.

Ξένη ταινία

«Το παιχνίδι της µίµησης», STAR, 23:15

Τον χειμώνα του 1952, οι βρετανικές Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του μαθηματικού και αναλυτή Αλαν Τιούρινγκ και τον συνέλαβαν για «απρεπή συμπεριφορά», μια κατηγορία που αργότερα θα οδηγούσε στην καταδίκη του με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας – ωστόσο κανείς δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για έναν πρωτοπόρο και ιδιοφυή επιστήμονα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε καθοδηγήσει με επιτυχία μια ομάδα επιστημόνων και είχε αποκρυπτογραφήσει τον κώδικα της περίφημης γερμανικής μηχανής Enigma. Το πορτρέτο ενός σπουδαίου και παράλληλα περίπλοκου ανθρώπου, στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι οφείλουν τη ζωή τους. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Στρονγκ, Τσαρλς Ντανς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Αλεν Λιτς, Μάθιου Μπιρντ. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2014, 107′)