Εκποµπή

«Βινύλιο», ΣΚΑΪ, 00:15

Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα το «Βινύλιο» μαζί με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Βερονίκη Περγαντή έρχεται να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει. Πρώτος καλεσμένος ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20:45

Η Ελενα θυμώνει με τον Πέτρο που της εξηγεί ότι ο Παύλος κινδυνεύει και γι’ αυτό τον προστατεύει. Θα δεχθεί τις εξηγήσεις του ή θα τον παραδώσει στις Αρχές; Η Δανάη ζητάει την απόλυση του Θέμη αλλά ο Λευτέρης αρνείται και η Δανάη ξεσπάει στην Αννα. Ο Νίκος μετά τις τελευταίες πληροφορίες που μαθαίνει από τον Νικήτα για τον Ορέστη αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με τους Κορωναίους. Ο Νικήτας μετανιώνει για την απόφασή του να ανοιχτεί στον Νίκο.

Ξένη ταινία

«War dogs», STAR, 22:50

Βασισµένο σε πραγµατική ιστορία, η ταινία παρακολουθεί την ιστορία δύο εικοσάχρονων, οι οποίοι ζουν στο Μαϊάµι κατά τη διάρκεια του Πολέµου στο Ιράκ, και εκµεταλλεύονται µια σχεδόν άγνωστη κυβερνητική πρωτοβουλία, που επιτρέπει σε µικρές επιχειρήσεις να «κλείνουν» συµβόλαια του Αµερικανικού Στρατού. Παρά το ταπεινό ξεκίνηµά τους, καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήµατα και να ζήσουν τη µεγάλη ζωή. Οµως, οι δύο φίλοι θα χάσουν κάθε έλεγχο όταν θα κλείσουν µια συµφωνία 300 εκατοµµυρίων δολαρίων για εξοπλιστικά συστήµατα του Αφγανικού Στρατού – µια συµφωνία, που θα τους φέρει σε επαφή µε σκοτεινούς ανθρώπους. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ, Ανα Ντε Αρμας, Σον Τουμπ, Πάτρικ Στ. Εσπρίτ. (ΗΠΑ, 2016, 104′)