Πρωτάθλημα Super league: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  

ΕΡΤ1, 16.00

      

Πρωτάθλημα Super league: ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.00

Ο Μέρντοχ ερευνά μία δολοφονία που συνδέεται με ένα νεαρό κορίτσι που μεγάλωσε στις ερημιές και είναι μουγγό. Ο Μέρντοχ υποψιάζεται ότι το κορίτσι υποφέρει πολύ, είτε από κάποια προηγούμενη εμπειρία είτε από τον άνδρα που την περιφέρει σαν παράξενο είδος. Η δρ Ογκντεν προσλαμβάνει τη Φρέντι Πινκ για να εντοπίσει τους πραγματικούς γονείς του παιδιού τους.

Ελληνική ταινία

«Ετερος εγώ»

ALPHA, 00.30

Αθήνα 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Ο Δημήτρης Λαΐνης, καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους. Αναπάντεχοι σύμμαχοι του Λαΐνη στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, η θεωρία του Πυθαγόρα και ένας καθηγητής μαθηματικών. Θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει την αλήθεια; Πρωταγωνιστούν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολιοπούλου, Φρανσουά Κλουζό. (Ελλάδα, 2016, 93′)

 

Ξένη ταινία

«Jurassic park 3»

STAR, 18.00

Παρά τις δημόσιες δηλώσεις του, ο παλαιοντολόγος Αλαν Γκραντ επιστρέφει στο νησί Σόρνα. Αποστολή του είναι να ξεναγήσει στα τροπικά δάση του νησιού ένα ευκατάστατο, ιδιόρρυθμο ζευγάρι, που διψάει για γνώση και πρωτόγνωρες εμπειρίες, ανάμεσα στους φιλήσυχους κλωνοποιημένους δεινοσαύρους. Ομως το ζευγάρι έχει άλλα σχέδια και η ξενάγηση θα πάρει ξαφνικά μια εντελώς διαφορετική τροπή. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν οι ήσυχοι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεινόσαυροι θεωρούν ότι γίνεται απόπειρα επίθεσης εναντίον τους. Πρωταγωνιστούν οι Σαμ Νιλ, Τέα Λεόνι, Λόρα Ντερν, Αλεσάντρο Νιβόλα. (ΗΠΑ, 2001, 81′)