Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Ο Βλάσης, αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από την έκρηξη, ετοιμάζεται να κάνει μια εξίσου εκρηκτική κουβέντα με τη Φαίη. Η Ρενάτα μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας κρύβεται πίσω από την καταγγελία στη Sofo και βάζει μέσα της ένα οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Η Φλωρέτα τεστάρει τον Αντρέα και βγάζει το τελικό της πόρισμα. Στην έπαυλη, η Σύλβια αναλαμβάνει να οργανώσει το νέο της πρότζεκτ, το ΙΕΚ Φακιόλες, και η Βάνα αναλαμβάνει να την προσγειώσει.

Ξένες ταινίες

«Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι», OPEN, 21:00

Ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας μοντέρνος ονειροπόλος και παράλληλα διευθυντής του θρυλικού περιοδικού «Life», το οποίο όμως δυστυχώς ετοιμάζεται να κλείσει. Στην προσπάθεια να βρει τη φωτογραφία που θα αποτελέσει το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού, αρχίζει μία αληθινή περιπέτεια για τον Γουόλτερ, όταν ένα αρνητικό από φιλμ χάνεται. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Κρίστεν Γουίγκ, Ανταμ Σκοτ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν. (ΗΠΑ, 2013, 101′)

 

«John Wick», STAR, 23:00

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι, την Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και την Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υποκόσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Πρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς, Αντριάν Παλίκι, Γουίλεμ Νταφόε, Μάικλ Νίκβιστ, Αλφι Αλεν. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2014, 95′)