Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει ποτέ την ιστορία του. Μια ιστορία γραμμένη με το αίμα των 21 παιδιών που έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7, την 8η Φεβρουαρίου του 1981. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά ποτέ τους ήρωες του και τιμά κάθε χρόνο την μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα βροντοφωνάξει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το μνημόσυνο στη μνήμη των 21 θυμάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι.

Τα παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή με το όνομα του Ολυμπιακού στα χείλη, δεν έχουν «φύγει» ποτέ. Είναι πάντα εκεί, στις θέσεις τους στην θύρα 7 του Καραϊσκάκη για να παρακολουθούν την μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό. Για να φωνάζουν για το μεγαλείο του θρύλου. Για να φωνάζουν «θρύλε μου ζωή δεν ξέρω τι θα πει…»

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, θα τελεστεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μνημόσυνο, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».