• Αναζήτηση
 • «Ανανεώνει μέχρι το 2024 ο Μαρσιάλ»

  Σύμφωνα με το RMC, ο Άντονι Μαρσιάλ αναμένεται να βάλει υπογραφή σε επέκταση συμβολαίου με τη Γιουνάιτεντ που θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το 2024.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εντός της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση συνεργασίας του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρεται πως έφτασαν σε συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό και το συμβόλαιο του 23χρονου θα επεκταθεί μέχρι το 2024.

  Όπως αναφέρει έγκυρος ρεπόρτερ του γαλλικού RMC, το μόνο που απομένει είναι οι τελικές λεπτομέρειες, ενώ εκτιμάται πως ο Μαρσιάλ θα έχει υπογράψει μέχρι την Παρασκευή.

  Σε περίπτωση που το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, η Γιουνάιτεντ θα έχει ολοκληρώσει τη μια από τις δυο επεκτάσεις συμβολαίων που επιθυμεί, καθώς μετά του Μαρσιάλ σειρά έχει αυτή του Ράσφορντ.

  Ο Γάλλος έφτασε στην Αγγλία το 2015 για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα από τις εμφανίσεις του έπεισε άπαντες στο σύλλογο πως η παρουσία του στο Μάντσεστερ και τα επόμενα χρόνια είναι αναγκαία.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk