• Αναζήτηση
 • «Ανανεώνει μέχρι το 2024 ο Μαρσιάλ»

  Σύμφωνα με το RMC, ο Άντονι Μαρσιάλ αναμένεται να βάλει υπογραφή σε επέκταση συμβολαίου με τη Γιουνάιτεντ που θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το 2024.

  Εντός της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση συνεργασίας του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρεται πως έφτασαν σε συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό και το συμβόλαιο του 23χρονου θα επεκταθεί μέχρι το 2024.

  Όπως αναφέρει έγκυρος ρεπόρτερ του γαλλικού RMC, το μόνο που απομένει είναι οι τελικές λεπτομέρειες, ενώ εκτιμάται πως ο Μαρσιάλ θα έχει υπογράψει μέχρι την Παρασκευή.

  Σε περίπτωση που το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, η Γιουνάιτεντ θα έχει ολοκληρώσει τη μια από τις δυο επεκτάσεις συμβολαίων που επιθυμεί, καθώς μετά του Μαρσιάλ σειρά έχει αυτή του Ράσφορντ.

  Ο Γάλλος έφτασε στην Αγγλία το 2015 για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα από τις εμφανίσεις του έπεισε άπαντες στο σύλλογο πως η παρουσία του στο Μάντσεστερ και τα επόμενα χρόνια είναι αναγκαία.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk