• Αναζήτηση
 • Αποφυλάκιση Φλώρου: Εντοπίζονται κακουργήματα από τη δικαιοσύνη

  Ποιοι είναι στο στόχαστρο των αρχών

  Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα διερευνά στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας, με κορυφή του παγόβουνου την υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, η Εισαγγελία Διαφθοράς.

  Πρόκειται για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της δωροδοκίας, τόσο παθητικής όσο και ενεργητικής, των ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων, της πλαστογραφίας αλλά και της χρήσης πλαστών εγγράφων.

  Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών έχουν τεθεί 16 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων  έξι γιατροί , υπάλληλοι ΙΚΑ, υπάλληλοι του ΚΕΠΑ Νίκαιας καθώς και ένας δικηγόρος.

  Να υπενθυμιστεί ότι εκτός από τον Φλώρο, εμπλέκεται και άλλος κρατούμενος – ισοβίτης, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα των φυλακών, αφού η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς είναι σε εξέλιξη.

  Όλοι οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις 4 Φεβρουαρίου, προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία και να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk