• Αναζήτηση
 • Με κινητά εντός φυλακών οι Φλώρος – Γιαννουσάκης

  Έκτακτο έλεγχο πραγματοποίησαν οι Αρχές στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απόδραση της Πρωτοχρονιάς και τη δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε έκτακτο έλεγχο προχώρησαν οι σωφρονιστικές αρχές στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με βάση τη νέα δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την απόδραση δύο κρατουμένων την Πρωτοχρονιά, αλλά και τη δολοφονία του αλβανού Άλμπερτ Μπακο μέσα στην πτέρυγα Μεταγωγών του Κορυδαλλού.

  Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα στα κελιά δύο κρατουμένων: Σε αυτό του καταδικασθέντα για το σκάνδαλο της Energa-Hellas, Αριστείδη Φλώρου και σε αυτό του καταδικασθέντα για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της εμπορίας ναρκωτικών του πλοίου Noor-One, Μάκη Γιαννουσάκη.

  Τέλος, όπως τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, η εντολή του Μιχάλη Καλογήρου είναι να συνεχιστούν οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk