• Αναζήτηση
 • Ψυχαγωγικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα

  Φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το να εξερευνήσουν τον βυθό, να πετάξουν και να κάνουν bungee jumping στη ζούγκλα

  Ενα νέο θεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ναντσάνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιανσί στην ανατολική Κίνα, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα.

  Το πάρκο καλύπτει μια έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 120 σετ προηγμένου ψυχαγωγικού εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας, που έχουν έρθει από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Βρετανία και την Ελβετία.

  «Φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το να εξερευνήσουν τον βυθό, να πετάξουν και να κάνουν bungee jumping στη ζούγκλα», δήλωσε ο Γουάνγκ Σιαοτσίνγκ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του πάρκου.

  «Ήταν συναρπαστική εμπειρία. Νιώθαμε σαν να ήμασταν πραγματικά εκεί», δήλωσε ο Γουάνγκ Σιτσένγκ, που επισκέφθηκε το πάρκο μαζί με το παιδί του.

  Ο κλάδος εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα γνωρίζει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Η κινεζική αγορά εικονικής πραγματικότητας αυξήθηκε κατά 164% σε ετήσια βάση φθάνοντας τα 16 δισεκ. γιουάν το 2017. Η συγκεκριμένη αγορά μπορεί να ξεπεράσει τα 90 δισεκ. γιουάν έως το 2020, σύμφωνα με το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας.

  Science
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk