• Αναζήτηση
 • Υπόθεση χρυσού: Την αποφυλάκιση των 8 κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

  Υπερ της διακοπής της προσωρινής κράτησής τους, τάσσεται- σύμφωνα με πληροφορίες – η εισαγγελέας, στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο

  Τη διακοπή της προσωρινής κράτησης και για τους οκτώ κατηγορούμενους, στην υπόθεση του χρυσού, προτείνει – σύμφωνα με πληροφορίες – η εισαγγελέας, στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

  Tρεις ημέρες νωρίτερα ανακρίτρια είχε ταχθεί υπέρ της αποφυλάκισης των οκτώ, μετά και το έγγραφο της ΑΑΔΕ που βεβαίωνε την απουσία δασμών και φόρων κατά τις εξαγωγές χρυσού στην Τουρκία, «κλειδώνοντας» το ότι δε στοιχειοθετείται το αδίκημα της λαθρεμπορίας.

  Η ανακρίτρια είχε στραφεί στην Εισαγγελία, μη αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της αποφυλάκισης, και η Εισαγγελία με τη σειρά της τηρούσε θολή στάση, με αποτέλεσμα συνήγοροι να προσφύγουν στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να επιτύχουν την αποφυλάκιση των εντολέων τους. Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk