Χωρίς τους Γιάγια Τουρέ, Κώστα Τσιμίκα και Γιασίν Μεριά, αλλά και τους τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα (29/10, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν στο Ρέντη και μετά τo τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Ιβοριανός μέσος, ο νεαρός αριστερός μπακ και ο Τυνήσιος αμυντικός, αλλά και οι γνωστοί απόντες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, με τον Δημήτρη Μάνο να είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στην αποστολή συμπεριέλαβε 19 παίκτες. Πρόκειται για τους: Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ομάρ, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Λάζαρο, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνο.

Olympiacos FC

@olympiacos_org

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. / The squad players selected ahead of the match against Apollon Smyrni FC.