Ο Πάπε Σισέ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος μετά το ονειρικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων εξέφρασε τα συναισθήματά του με μήνυμα στο twitter.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού κατάφερε να πετύχει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα 2019. Νιώθω ευλογημένος που συμμετέχω σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Νιώθω χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την Εθνική ομάδα. Αισθάνομαι υπερήφανος για την όμορφη πατρίδα μου, την Σενεγάλη. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Πάπε Σισέ έδειξε και με την φανέλα της Σενεγάλης πως έχει σπουδαίες δυνατότητες και δεν είναι τυχαίο πως ήταν το πρόσωπο των ημερών στην πατρίδα του, μετά το ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Cisse Pape Abou@cissepapeabou

Our National Team has qualified for the ! I feel blessed and thankful for being part of this incredible journey. I feel happy to have scored my first goal with our National Team. I feel proud of our beautiful country Senegal. Togeter we can do this!