H Ιntracom Defense Electronics (IDE) επεκτείνει τη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία Diehl Defence, υπογράφοντας σύμβαση – πλαίσιο 5-ετούς διάρκειας και ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά τη σειριακή παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών πυραυλικών τμημάτων που αναπτύχθηκαν από την IDE και δοκιμάστηκαν με επιτυχία κατά την διάρκεια εκτενών δοκιμών στη φάση πιστοποίησης του επίγειου Συστήματος Αεράμυνας IRIS-T SLM (Surface Launched Medium range).

Οπως αναφέρει η εταιρεία, «η IDE επιλέχθηκε από την Diehl Defence, μία από τις κορυφαίες αμυντικές εταιρείες παγκοσμίως, μετά από διεθνή διαγωνισμό για την πιο κατάλληλη διαθέσιμη τεχνολογία. Η επιλογή αυτή καθιερώνει την IDE ως αξιόπιστο συνεργάτη της Diehl Defence και επιβεβαιώνει την εξαιρετική συνεργασία των δύο εταιρειών τα τελευταία είκοσι χρόνια».

Ο κ. Γιώργος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE δήλωσε: «Η νέα αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα της IDE, αλλά και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο της εταιρείας μας σε τεχνολογίες αιχμής, που αναγνωρίζονται στην πράξη από τους διεθνείς πελάτες μας».