• Αναζήτηση
 • Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη

  Μιλώντας για το πεδίο της Οικονομίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε πως η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μιλώντας για το πεδίο της Οικονομίας,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε πως η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης.

  «Πρόκειται για σκηνικό στην οικονομία που θα έπρεπε να μας τρομάζει δήλωσε όσον αφορά την οικονομία. Είμαστε στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη, και σε επενδύσεις είμαστε στις μισές από το 2007» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

  Εξήγησε δε, πως «δεν θα γίνουν επενδύσεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι με προσευχές πρέπει να γίνει ελκυστική η οικονομία. Έχουμε δυο προβλήματα: μεγάλοι φόροι και εισφορές», ενώ επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% με προτεραιότητα στους φτωχότερους.

  Επίσης, αναφερόμενος στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου την απέδωσε στο νόμο Παρασκευόπουλου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παριστάνει το «Ρομπέν των Δασών».  

  «Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα» σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

  «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αποφυλάκιση Φλώρου οφείλεται στο νομό Παρασκευόπουλου, με ένα πιστοποιητικό βγαίνει ο Φλώρος έξω χωρίς να κοιτάξει περαιτέρω το θέμα το Συμβούλιο Φυλακών» σχολίασε.

  Πολιτική