Ποτάμι: Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι πια παρελθόν

«Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι πια παρελθόν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι πια παρελθόν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως αναφέρει: «Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ.Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή»

Ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα

Θα…θα…θα. Ο κ.Τσίπρας απαγγέλει το νέο προεκλογικό του πρόγραμμα, που περιλαμβάνει υποσχέσεις για όλους. ‘Ομως ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν πια παρελθόν και όλοι ξέρουν την αξία όσων τάζει. Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ.Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή.

Θα συμφωνήσουμε ότι η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις καθημερινά. Σε αυτές τις εξετάσεις αποτυγχάνει παταγωδώς, αφού ο μόνος δείκτης στον οποίο διακρίνεται, είναι ο δείκτης ανικανότητας με δραματικές συνέπειες για τους πολίτες και τη χώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk