• Αναζήτηση
 • Ποτάμι: Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι πια παρελθόν

  «Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι πια παρελθόν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι πια παρελθόν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως αναφέρει: «Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ.Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή»

  Ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα

  Θα…θα…θα. Ο κ.Τσίπρας απαγγέλει το νέο προεκλογικό του πρόγραμμα, που περιλαμβάνει υποσχέσεις για όλους. ‘Ομως ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν πια παρελθόν και όλοι ξέρουν την αξία όσων τάζει. Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ.Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή.

  Θα συμφωνήσουμε ότι η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις καθημερινά. Σε αυτές τις εξετάσεις αποτυγχάνει παταγωδώς, αφού ο μόνος δείκτης στον οποίο διακρίνεται, είναι ο δείκτης ανικανότητας με δραματικές συνέπειες για τους πολίτες και τη χώρα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk