• Αναζήτηση
 • Ξενογιαννακοπούλου: Γιατί αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού

  Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει τα ηνία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρθηκε η Μαριλίζα Γενογιαννακοπούλου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει τα ηνία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρθηκε η Μαριλίζα Γενογιαννακοπούλου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

  Υποστήριξε ότι αναλαμβάνει το υπουργείο με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χαρακτήρισε αγωνίστρια την προκατοχό της, και ανέφερε πως θα συνεχίσει τον αγώνα για μία «σύγχρονη,  δημοκρατική, αποτελεσματική δημόσια διοίκηση που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του τόπου».

  Η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπενθύμισε  ότι τα τελευταία έξι χρόνια απείχε από την πολιτική και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την τιμητική όπως τη χαρακτήρισε πρόταση του πρωθυπουργού. Όπως ανέφερε δέχθηκε να αναλάβει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης επειδή « η χώρα γυρίζει σελίδα μετά από 10 δύσκολα χρόνια» Το μέλλον της χώρα μας αφορά όλους, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «υποστήριξα την ανάγκη μίας προοδευτικής σύγκλισης και συνεργασίας». Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν θα είναι  όλα εύκολα.

  Από την πλευρά της η Όλγα Γεροβασίλη έκανε τον απολογισμό του έργου της στο υπουργείο, σημειώνοντας ότι «η καθημερινή μας φροντίδα ήταν πως θα κάνουμε βήματα για την ανασυγκρότηση της χώρας και πως θα γίνει  φιλικότερη η δημόσια διοίκηση».  Στόχος μας είπε, ήταν «να αναστραφεί η αρνητική εικόνα πατώντας πάνω σε παθογένειες δεκαετιών. Ολοκληρώσαμε μεταρρυθμίσεις , το δημόσιο διαθέτει αξιολόγηση δομών, ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Προτεραιότητα μας ήταν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί» καλωσορίζοντας την αγαπητή – όπως τη χαρακτήρισε Μαριλίζα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk