Καμίνης: Ο Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του στο νέο κυβερνητικό σχήμα άσκησε ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεσμών και Κράτους Δικαίου του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας ότι μετά και από αυτόν ο κ. Τσίπρας «έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη χώρα»

Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του στο νέο κυβερνητικό σχήμα άσκησε ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεσμών και Κράτους Δικαίου του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας ότι μετά και από αυτόν ο κ. Τσίπρας «έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη χώρα».

«Αυτή η ιδεολογικά ετερόκλητη κυβέρνηση έχει μονάχα ένα μεγάλο επίτευγμα να επιδείξει: την προστασία και την αναβάθμιση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα. Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού» λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

«Με τον τελευταίο πολυπρόσωπο ανασχηματισμό, ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη χώρα. Χωρίς να κάνει καμία μεταρρύθμιση, χωρίς να διορθώσει καμία παθογένεια.»

» Με αφορμή τις επιμέρους αλλαγές στα υπουργεία: Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου σε όλους εκείνους που θυμίζουν την τραγωδία στο Μάτι. Αυτούς που παραπέμπουν στην κατά τα άλλα «χωρίς λάθη» διαχείριση της πυρκαγιάς και στην περιβόητη –για τις τηλεοπτικές ανάγκες- σύσκεψης της Δευτέρας. Χωρίς συγγνώμη, χωρίς καμία αυτοκριτική.»

» Στη Δικαιοσύνη, ο Καραμανλισμός αποδεικνύεται ως η μόνη σταθερή αξία.

» Οι τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους οποίους 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει επιχειρηθεί η παραμικρή μεταρρύθμιση, θα δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο, αν οι νέες ηγεσίες των δύο χαρτοφυλακίων δεν προχωρήσουν σε ριζική αναθεώρηση του πρόσφατου νόμου που διαλύει δήμους και περιφέρειες».

«Αυτή η ιδεολογικά ετερόκλητη κυβέρνηση έχει μονάχα ένα μεγάλο επίτευγμα να επιδείξει: την προστασία και την αναβάθμιση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα. Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού» κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk