• Αναζήτηση
 • #Ανασχηματισμος : Ρεσιτάλ χιούμορ στο Twitter

  Φυσικά δεν θα μπορούσε το Twitter να κάνει τη δική του παρέμβαση για τον ανασχηματισμό. Αποφάσεις όπως αυτές, του να συμπεριληφθεί το όνομα Κατερίνας Παπακώστα έχει «ερεθίσει» τους χρήστες των Social Media, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ χιούμορ, ενώ πετάνε και τα… καρφιά το

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Φυσικά δεν θα μπορούσε το Twitter να κάνει τη δική του παρέμβαση για τον ανασχηματισμό. Αποφάσεις όπως αυτές, του να συμπεριληφθεί το όνομα Κατερίνας Παπακώστα έχει «ερεθίσει» τους χρήστες των Social Media, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ χιούμορ, ενώ πετάνε και τα… καρφιά τους.

   «20 χρόνια κάστινγκ να έκανε ο Κόπολα, τόσους άχρηστους μαζεμένους δεν θα έβρισκε» σχολιάζει κάποιος αναφορικά με το νέο κυβερνητικό σχήμα.

  Μάλιστα, κάποιοι έχουν σοκαριστεί τόσο πολύ που… πλέον θεωρούν νορμάλ την προηγούμενη επιλογή Κουβέλη!

   «Πάλι ΠΑΣΟΚΑΡΑ στις καρέκλες σύντροφοι» σχολιάζουν θέλοντας να υπογραμμίσουν την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να στραφεί σε πρόσωπα του παλιού ΠΑΣΟΚ για να να αλλάξει το μκυβερνητικό σχήμα.

  Μάλιστα, κάποιοι έχουν σοκαριστεί τόσο πολύ που θεωρούν που… πλέον θεωρούν νορμάλ την προηγούμενη επιλογή Κουβέλη!

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk