• Αναζήτηση
 • Ο Κοντονής ζητεί το βούλευμα για την αποφυλάκιση Φλώρου

  Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στην υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρου, ζητά προς έλεγχο ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στην υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρου, ζητά προς έλεγχο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά.

  Το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι «τα βουλεύματα που εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις και καλόν θα είναι η ΝΔ να δηλώσει χωρίς περιστροφές αν συμφωνεί ή όχι με την προαναφερόμενη απόφαση».

  Σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς εξαπολύει επίθεση σημειώνοντας πως «ο Αριστείδης Φλώρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη όχι μόνον για υπεξαίρεση εκατομμυρίων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας. Αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος με τις κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ».

  «Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της, οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές. Το κράτος Δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις» καταλήγει.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk