• Αναζήτηση
 • Λ. Βρεττάκος: Κέρδος 4% διατήρησε το 2017 η ΑΒ Βασιλόπουλος

  Ποσοστό κέρδους 4% επι του τζίρου διατήρησε το 2017 η αλυσίδα Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, διπλάσιο του μέσου όρου της αγοράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ποσοστό κέρδους 4% επι του τζίρου διατήρησε το 2017 η αλυσίδα Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, διπλάσιο του μέσου όρου της αγοράς. Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας κ. Λεωνίδας Βρεττάκος αναφέρει πως ήταν μια δύσκολη και πρωτοφανή σε αναταράξεις χρονιά αφού επαναλειτούργησαν 400 ανταγωνιστικά καταστήματα αλλά παρολα αυτά η ΑΒ κατάφερε να έχει μικρές απώλειες στο τζίρο της κατά 3,2%. Ο CEO της ΑΒ ευχαριστεί του 14.000 εργαζόμενους και κυρίως τους πελάτες της αλυσίδας.

  Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρεττάκου
  Σε μια αγορά που λειτουργεί υπό διαρκή πίεση, σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο ο οποίος τα τελευταία χρόνια βίωσε σημαντικές και δυστυχώς πρωτάκουστες αναταράξεις, αλλά και σε μια χρονιά όπως το 2017 που επαναλειτούργησαν 400 ανταγωνιστικά καταστήματα, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατόρθωσε να έχει μικρές απώλειες τζίρου της τάξης του 3,2%, ενώ διατήρησε το επίπεδο κερδοφορίας υψηλότερο του 4% επί του τζίρου, διπλάσιο δηλαδή του μέσου όρου της αγοράς.
  Η προσήλωση της ΑΒ Βασιλόπουλος στον σταθερό της στόχο, να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο, αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο οδηγό μας σε μια μακρόχρονη πορεία που τη χαρακτηρίζει ο σεβασμός μας στην αγορά, στους συμπαίκτες μας, στον άνθρωπο, στην κοινωνία και το περιβάλλον.
  Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα αποτελέσματα αυτά σε καθέναν από τους 14.000 εργαζομένους της εταιρείας που αποτελούν το πραγματικό της κεφάλαιο, αλλά κυρίως στους πελάτες μας που μας στηρίζουν 80 χρόνια τώρα και μας τιμούν βάζοντάς μας στα σπίτια τους.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk