«Σφάχτηκαν» οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ Ελένη Αυλωνίτου και Δημήτρης Καμμένος καθώς αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Η κ. Αυλωνίτου κάλεσε τον Δ. Καμμένο να πάει στη ΝΔ, με τον τελευταίο να αντιδρά, μιλώντας για τεράστια προσβολή ενώ πρόσθεσε πως «αν δε ζητήσει συγνώμη, θα έχουμε τεράστια κυβερνητική κρίση».

Οι δύο βουλευτές ήταν καλεσμένοι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στη διάρκεια της συζήτησης με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας άναψαν τα αίματα , με την κ. Αυλωνίτου να προτρέπει τον Δημήτρη Καμμένο λόγω των θέσεων του που διατυπώνει να «πάει στη ΝΔ» με την τον κ. Καμμένο να αντιδρά λέγοντας ότι «με αυτά που λέει προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι ταυτίζεται με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως εντός του 2018 θα δοθούν αυξήσει στους βασικούς μισθούς. Η κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών ξεκίνησε όταν ο κ. Καμμένος ρώτησε που θα βρεθούν τα χρήματα.

Στο τέλος του καυγά, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει εμένα ή και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. «Πρέπει να ζητήσει συγνώμη, είναι μεγάλη προσβολή αυτό που μου είπε σε σχέση με τη ΝΔ. θα θέσω το θέμα στον Πάνο Καμμένο. Αν δε ζητήσει συγνώμη, θα έχουμε τεράστια κυβερνητική κρίση.