• Αναζήτηση
 • Αναστασιάδης – Ακιντζί: «Κοινωνικού περιεχομένου» η συνάντηση τους

  Το ανεπίσημο δείπνο των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί στην οικία της ειδικής συμβούλου του ΟΗΕ στην Κύπρο, στη «νεκρή ζώνη» της Λευκωσίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ανεπίσημο δείπνο στην οικία της ειδικής συμβούλου του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο θα έχουν στα μέσα Απριλίου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

  Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως «κοινωνικού περιεχομένου» και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου στη «νεκρή ζώνη» της Λευκωσίας, όπου βρίσκεται η οικία της Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

  Ο Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι η συνάντηση αυτή «δεν θα σηματοδοτεί την έναρξη των διαπραγματεύσεων», ενώ ανέφερε ότι χρειάζεται θέληση και βούληση για συνύπαρξη και ότι ο διάλογος είναι αναγκαίος, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτή τη στιγμή οι Ελληνοκύπριοι «κλείνουν την πόρτα στο διάλογο».

  Ο τουρκοκύπριος ηγέτης συμπλήρωσε ότι οι συμπατριώτες του «είτε υπάρξει λύση, είτε όχι, θα εργαστούν για να αλλάξουν το καθεστώς τους».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk