Από εξαγωγές το 30% των πωλήσεων της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι

Με το λανσάρισμα του «My authentic Greek Yogurt» στην αγγλική αλυσίδα SuperMarket Waitrose

Με το λανσάρισμα του «My authentic Greek Yogurt» στην αγγλική αλυσίδα SuperMarket Waitrose, η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι από τις Σέρρες σηματοδοτεί την είσοδό της και στην αγορά των επώνυμων γιαουρτιών. Όπως αναφέρει η ελληνική εταιρεία, η τοποθέτηση επώνυμων γιαουρτιών στη Waitrose είναι επακόλουθο της μακρόχρονης συνεργασίας της Κρι Κρι με τη μεγάλη βρετανική αλυσίδα, η οποία ξεκίνησε το 2013 με γιαούρτια ιδιωτικής ετικέτας.
Επίσης, πρόσφατα η Κρι Κρι ξεκίνησε νέα συνεργασία με τη Dunnes, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες SuperMarket στην Ιρλανδία, με προϊόντα γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας.
Ως αποτέλεσμα, η Κρι Κρι πετυχαίνει μέση ετήσια αύξηση εξαγωγών 24%, τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, για το 2017 οι εξαγωγές γιαουρτιού σημείωσαν αύξηση 61% σε σχέση με το 2016. Έτσι, πλέον, τα έσοδα από εξαγωγές ξεπερνούν το 30% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας. Στην Ελλάδα πρόσφατα η εταιρεία επαναλανσάρισε το γιαούρτι «Κρι Κρι, στραγγιστό & αγαπημένο».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk