Κουβέλης: Διεκδικούμε την άμεση επιστροφή των στρατιωτικών

«Έχουμε αναπτύξει όλη εκείνη τη δραστηριότητα και το ζήτημα έχει αναδειχθεί σε όλα τα διεθνή όργανα, στη Σύνοδο Κορυφής, προς κάθε κατεύθυνση και διεκδικούμε την ταχύτερη κατά το δυνατό επιστροφή των στρατιωτικών μας στην πατρίδα» δήλωσε από την Ξάνθη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

«Έχουμε αναπτύξει όλη εκείνη τη δραστηριότητα και το ζήτημα έχει
αναδειχθεί σε όλα τα διεθνή όργανα, στη Σύνοδο Κορυφής, προς κάθε
κατεύθυνση και διεκδικούμε την ταχύτερη κατά το δυνατό επιστροφή των
στρατιωτικών μας στην πατρίδα» δήλωσε από την Ξάνθη ο αναπληρωτής
υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Μετά το πέρας της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης, ο κ. Κουβέλης, υπογράμμισε: «Ημέρα τιμής η 25η Μαρτίου. Τιμής σ’ εκείνους που σήκωσαν το ανάστημά τους, στους αγωνιστές της ελευθερίας, τον ελληνικό λαό και αποτίναξαν την Οθωμανική τυραννία. Ημέρα μνήμης η οποία προτρέπει σε διαρκή υπεράσπιση της χώρας μας, της πατρίδας μας».

Η Ελλάδα, πρόσθεσε, είναι μια ειρηνική χώρα. «Η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά. Η Ελλάδα θέλει τη συνεργασία των λαών, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της, με ενωμένο τον ελληνικό λαό, δεν υπερασπίζεται την ακεραιότητά της και τα εθνικά της δικαιώματα. Αυτή την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως προβλέπονται και κατοχυρώνονται από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ο ελληνικός λαός, οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν αφήνουν το ελάχιστο περιθώριο να αμφισβητήσει αυτά τα δικαιώματα οποιοσδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk