• Αναζήτηση
 • Κουβέλης: Αποφασισμένοι για να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία

  Στα εθνικά θέματα αναφέρθηκε, από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε για την επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα είναι «χώρα ειρηνική που δεν προωθεί τις ρήξεις».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Είμαστε αποφασισμένοι, συγκροτημένα με ομόνοια, με ενότητα λαού και ενόπλων δυνάμεων να λειτουργήσουμε αποτρεπτικά και να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, όπως αυτή ορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο» διαμήνυσε από την Καλαμάτα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 23ης Μαρτίου 1821 και της απελευθέρωσης της πόλης.

  Όπως σημείωσε ο κ. Κουβέλης, «σήμερα είναι ημέρα τιμής και ευγνωμοσύνης για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821, τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνο τον ελληνικό λαό που αποτίναξε την οθωμανική τυραννία».

  Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «σήμερα είναι και ημέρα μνήμης, η οποία προτρέπει σε ενότητα, σε σταθερότητα και στο να μπορούμε να διακηρύσσουμε ότι η χώρα μας είναι χώρα ειρηνική και δεν είναι χώρα που προωθεί τις ρήξεις, ούτε την πολεμική».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk