Προσλήψεις 46 στελεχών από την Data Communication

Στην πρόσληψη 46 νέων στελεχών, το διάστημα Ιουλίου- Δεκεμβρίου 2017, σημειώνοντας ρεκόρ προσλήψεων στην ιστορία της, προχώρησε η εταιρεία λογισμικού Data Communication.

Στην πρόσληψη 46 νέων στελεχών, το διάστημα Ιουλίου- Δεκεμβρίου 2017, σημειώνοντας ρεκόρ προσλήψεων στην ιστορία της, προχώρησε η εταιρεία λογισμικού Data Communication
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι προσλήψεις ενίσχυσαν δύο κύριους τομείς δραστηριότητάς της εταιρείας: την ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής & Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας και την υλοποίηση έργων βασισμένων στις πλατφόρμες ERP, CRM, Document Management της Microsoft, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με σύνθετες ανάγκες.
Εν τω μεταξύ σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται και το νέο HR πρόγραμμα της εταιρείας «Coding to the Future«. «To συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε νέους, Junior Developers, να ξεκινήσουν την καριέρα τους, να εκπαιδευθούν στην πράξη μέσα από το δικό μας Coding School και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις προγραμματισμού, δίπλα σε έμπειρα στελέχη, με στόχο την επαγγελματική τους εξέλιξη σε μια εταιρεία που προάγει την Καινοτομία & την Τεχνολογία και Αναπτύσσεται δυναμικά», επισημαίνει η Data Communication.
H ομάδα απαρτίζεται από 6 νέους προγραμματιστές που επιλέχθηκαν μετά από μία σειρά ενεργειών που περιλάμβανε και τρία «Open Days» όπου αξιολογήθηκαν οι ικανότητες των υποψηφίων σε Code Writing.
Με αφορμή τις νέες προσλήψεις και το καινοτόμο HR πρόγραμμα, η Αντιπρόεδρος και HR Director της εταιρείας, κα Ζωή Δουζένη, δήλωσε : «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια της Data Communication. Έχοντας υλοποιήσει μέχρι σήμερα, με απόλυτη επιτυχία, περισσότερες από 40.000 εγκαταστάσεις, με πάνω από 200 έργα Microsoft Dynamics NAV & CRM, με νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο ενεργητικό μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενδυναμώνουμε την ομάδα μας όχι μόνο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη αλλά και νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες, ενάντια στους καιρούς και στο brain drain του κλάδου μας.

Ξεπερνάμε πλέον τους 150 εργαζόμενους και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε! Είμαι σίγουρη πως με την ενεργή συμμετοχή όλων στο εταιρικό μας όραμα θα πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk