• Αναζήτηση
 • Αλιβιζάτος: Το Κίνημα Αλλαγής θέλει τις μεταρρυθμίσεις

  Ο Νίκος Αλιβιζάτος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Φώφη Γεννηματά και το Σταύρο Θεοδωράκη και τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θετική συμβολή τους, ενώ στάθηκε στις προσπάθειες των 31 υπολοίπων μελών της επιτροπής και στα 462 μέλη του δικτύου εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής δεοντολογίας που οργάνωσε τις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς επιθυμεί τις μεταρρυθμίσεις, «ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει, και η ΝΔ είναι διστακτική».

  «Κάναμε καλή δουλειά και ο κόσμος το επιβεβαίωσε. Δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στην εφαρμογή της τεχνολογίας» ανέφερε ο κ. Αλιβιζάτος και τόνισε ότι αν και κατανοεί τις δυσκολίες, θα μπορούσε έστω το 1/3 των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής να εκλεγεί.

  Παράλληλα, επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είπε, ανέχεται τη βάρβαρη βία στα πανεπιστήμια. «Εμείς μπορούμε χωρίς βία να αποκαταστήσουμε την κατάσταση» είπε.

  Ο κ. Αλιβιζάτος ανέβασε τους τόνους μιλώντας για «Τεχεράνη της Ελλάδας» με όσα έγιναν στο Αίγιο στη δίκη του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ενώ υπογράμμισε ότι η προοδευτική παράταξη θα υπαρασπιστεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. «Ο κ. Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο της Novartis από την αρχή και η κ. Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη. Μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται».

  Τέλος, για την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε χτίζοντας ο ένας πάνω στον άλλο».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk