• Αναζήτηση
 • Τιμωρία του Σαββίδη και όχι του ΠΑΟΚ ζητά η Ένωση Κεντρώων

  Θέση στην υπόθεση της διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την ένοπλη εισβολή του προέδρου των γηπεδούχων Ιβάν Σαββίδη, πήρε η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας την τιμωρία μόνο του ομογενή παράγοντα και όχι της ομάδας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να μην τιμωρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ζητά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση που εξέδωσε.

  Συγκεκριμένα, το κόμμα της αντιπολίτευσης τονίζει την αντίθεσή του στο να τιμωρηθεί η ομάδα για την είσοδο του προέδρου της Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο. «Το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, συμβάν για το οποίο ζήτησε συγγνώμη» αναφέρει, σημειώνοντας πως «αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν».

  Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων τονίζει πως «αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος Βορρά – Νότου θα υπάρξει διχαστικό κλίμα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά κόμματα είναι έτοιμα να δεχθούν σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

  Πολιτική