• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Περιμένω εκλογές ανά πάσα στιγμή

  «Περιμένω εκλογές ανά πάσα στιγμή. Θα κερδίσουμε όποτε γίνουν» τονίζει ο Κ.Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να παρουσιάσει σαφές αναπτυξιακό σχέδιο και «πειστική ιστορία» για τη μετά μνημόνιο εποχή. Την καταγγέλει δε ότι «χτίζει νέα γενιά ολιγαρχών, χειρότερη από την προηγούμενη και τους ενθαρρύνει να αγοράσουν ΜΜΕ και ανταλλάσσουν χάρες μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην εξουσία». Σε ό,τι αφορά την ανάληψη της εξουσίας λέει ότι αρχικά θα εστιάσω σε ένα επιθετικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Περιμένω εκλογές ανά πάσα στιγμή. Θα κερδίσουμε όποτε γίνουν» τονίζει ο Κ.Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να παρουσιάσει σαφές αναπτυξιακό σχέδιο και «πειστική ιστορία» για τη μετά μνημόνιο εποχή. Την καταγγέλει δε ότι «χτίζει νέα γενιά ολιγαρχών, χειρότερη από την προηγούμενη και τους ενθαρρύνει να αγοράσουν ΜΜΕ και ανταλλάσσουν χάρες μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην εξουσία».

  Σε ό,τι αφορά την ανάληψη της εξουσίας λέει ότι αρχικά θα εστιάσω σε ένα επιθετικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που θα «αγοράσει» την απαραίτητη αξιοπιστία που θέλει η Ελλάδα και μετά θα έχω αυτή τη συζήτηση με τους πιστωτές για να μειώσουμε λίγο το πρωτογενές πλεόνασμα.

  «Η Ελλάδα μπορεί να είναι η σημερινή αναπτυξιακή έκπληξη της ευρωζώνης» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk