• Αναζήτηση
 • Κατρούγκαλος: Προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας – Μπαχρέιν

  Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαχρέιν και εκπροσώπους επενδυτικών fund είχε ο αναπλητωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση την οικονομική συνεργασία Ελλάδας και Μπαχρέιν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης στη Μανάμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Σαΐχ αλ Χαλίφα (Shaikh Khalid Bin Ahmed Bin Mohammed Al Khalifa).

  Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κατρούγκαλος χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν θερμή και παραγωγική και υπογράμμισε πως «υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ενίσχυσης των άριστων διμερών μας σχέσεων».

  Νωρίτερα ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού επενδυτικού fund του Μπαχρέιν, Mumtalakat. Στη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, συζητήθηκαν οι δυνατότητες για επενδύσεις στη χώρα μας μέσω του fund σε τομείς όπως ο τουρισμός, το real estate, οι μεταφορές και τα logistics, η γεωργία και τα αγροτοδιατροφικά προϊόντα.

  Πολιτική