• Αναζήτηση
 • CNN: Κυκλοφορεί σειρά ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Κένεντι

  Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN επιχειρεί να καταγράψει τα γεγονότα που συνδέονται με την δυναστεία των Κένεντι από μία διαφορετική σκοπιά μέσα απο νεα σειρά ντοκιμαντέρ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια νέα σειρά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN για την οικογένεια Κένεντι έρχεται για να θυμίσει εποχές μιας άλλης προεδρίας τελείως διαφορετικής από την εποχή της διακυβέρνησης Τραμπ.

  «Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει και άλλος τρόπος», είπε ο Αμερικανός πρώην βουλευτής Πάτρικ Κένεντι, γιος του πρώην γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι. «Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι να είναι το σημερινό παράδειγμα, αυτό δεν χρειάζεται να είναι το αφήγημα για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

  Ο Πάτρικ Κένεντι είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας που μιλά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του CNN με τίτλο: «Αμερικανικές Δυναστείες: Κένεντι».

  Οι Κένεντι είναι μια από τις οικογένειες που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπως τονίζει σε δελτίο Τύπου, επιχειρεί να καταγράψει τα γεγονότα που συνδέονται με την οικογένεια από μία διαφορετική σκοπιά.

  Η ιστορία ξεκινά από τον Τζόζεφ Κένεντι, ο οποίος είχε την επιθυμία να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά η μη επιτυχημένη θητεία του ως πρεσβευτής στη Μεγάλη Βρετανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο έβαλε τέλος στα σχέδια του.

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk