• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Ποιος εμπόδισε την εξυγίανση του ποδοσφαίρου κ. Τσίπρα;

  Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι πρέπει να προχωρήσει η εξυγίανση του ποδοσφαίρου χωρίς να υπολογίζει κανείς το πολιτικό κόστος, ωστόσο δεν έκανε γνωστό γιατί δεν το έκανε μέχρι σήμερα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ιδιαίτερα επικριτική για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, που έκανε δηλώσεις μετά τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός.

  Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: «Δεν μπορεί πράγματι να συνεχίζονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επειδή όμως πριν από λίγο ο κ. Τσίπρας έκανε μια δήλωση, δεν μπορώ παρά να σταθώ σε αυτήν».

  «Μας είπε, ότι πρέπει να προχωρήσει η εξυγίανση στον χώρο χωρίς να υπολογίζει κάνεις το πολιτικό κόστος. Και εγώ τον ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα; Ποιος τον εμπόδισε; Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk