• Αναζήτηση
 • ΑΝΕΛ: Να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα ο Θεοδωράκης

  Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων «καλωσόρισε» τον Σταύρο Θεοδωράκη η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

  Όπως σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου, «ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό Εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων».

  «Θα ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας μας ο Στ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk