• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις μεγάλες προκλήσεις

  «Ψυχραιμία για να μην παρασυρθούμε σε μια αδικαιολόγητη και αχρείαστη κλιμάκωση» συνέστησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις προσθέτοντας ότι «πρέπει να δείχνουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις αποτρεπτικές δυνατότητες της χώρας μας».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ψυχραιμία για να μην παρασυρθούμε σε μια αδικαιολόγητη και αχρείαστη
  κλιμάκωση» συνέστησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και τις
  τελευταίες εξελίξεις προσθέτοντας ότι «πρέπει να δείχνουμε αυτοπεποίθηση
  και εμπιστοσύνη στις αποτρεπτικές δυνατότητες της χώρας μας».

  Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ρόδου για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσουν στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι έχουν περάσει 70 χρόνια από αυτήν τη σπουδαία μέρα εθνικής υπερηφάνειας για τη Δωδεκάνησο, για όλο το ελληνικό Έθνος.

  «Στις δύσκολες σημερινές γεωπολιτικές συγκυρίες απαιτείται να παίρνουμε μαθήματα από την Ιστορία μας και χρειάζεται και σήμερα να θυμηθούμε τρεις σημαντικές αρετές του ελληνικού Έθνους: Ψυχραιμία για να μην παρασυρθούμε σε μια αδικαιολόγητη και αχρείαστη κλιμάκωση. Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις αποτρεπτικές δυνατότητες της χώρας μας, αλλά και στις δυνατότητές μας να οικοδομούμε – πάντα προς όφελός μας – διεθνείς συμμαχίες. Και, το σημαντικότερο, ενότητα. Ενότητα του ελληνικού λαού ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις μεγάλες προκλήσεις» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε λέγοντας ότι «το Έθνος μας μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένο και υπέστη εθνικές τραγωδίες, όταν ήταν διχασμένο».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk