• Αναζήτηση
 • Εμπνευσμένη από τη Γιουβέντους η νέα Barbie [Βίντεο]

  Μια συλλεκτική έκδοση της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, μικρών και μεγάλων, θα κυκλοφορήσει για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από την αρχηγό της γυναικείας ομάδας της Γιουβέντους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια συλλεκτική έκδοση της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, μικρών και μεγάλων, θα κυκλοφορήσει για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από την αρχηγό της γυναικείας ομάδας της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας.

  Συγκεκριμένα, η Σάρα Γκάμα αποτέλεσε το πρότυπο για τη νέα κούκλα, με τους υπεύθυνους της εταιρείας παιχνιδιών να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία.

  «Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα Barbie που είναι βασισμένη στην Σάρα Γκάμα, αρχηγό της ομάδας της Γιουβέντους και της γυναικείας ομάδας της εθνικής Ιταλίας. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε ώθηση σε κάθε κορίτσι να κυνηγήσει πάντα τα όνειρά της», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk