Ν. Παππάς για Mega: Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».
Οσον αφορά στα μέτρα στήριξης του Τύπου ο κ Παππάς σημείωσε ότι «το μέτρο για την εφαρμογή του barcode στον έντυπο Τύπο έχει δρομολογηθεί και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη του διαγωνισμού».
Και πρόσθεσε: «Σύντομα, θα είμαστε σε θέση, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, να ανακοινώσουμε συνολικά μέτρα για τη στήριξη του Τύπου, μέτρα για τα οποία έχουμε δεσμευτεί από την ώρα που νομοθετήθηκε η αυξημένη εισφορά των ΜΜΕ για τη στήριξη του Ταμείου των δημοσιογράφων».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk