• Αναζήτηση
 • Ν. Παππάς για Mega: Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς

  Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στην ερώτηση αν θα μπορούσε το Mega να χαρακτηριστεί θεματικός σταθμός απάντησε: «Οι προβλέψεις του νόμου είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνειών».
  Οσον αφορά στα μέτρα στήριξης του Τύπου ο κ Παππάς σημείωσε ότι «το μέτρο για την εφαρμογή του barcode στον έντυπο Τύπο έχει δρομολογηθεί και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη του διαγωνισμού». 
  Και πρόσθεσε: «Σύντομα, θα είμαστε σε θέση, σε  συνεργασία  με το Υπουργείο Οικονομικών, να ανακοινώσουμε συνολικά  μέτρα για τη στήριξη του Τύπου, μέτρα για τα οποία έχουμε δεσμευτεί από την ώρα που  νομοθετήθηκε  η αυξημένη  εισφορά των ΜΜΕ για τη στήριξη του Ταμείου των  δημοσιογράφων».
  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk