• Αναζήτηση
 • Υπόμνημα των εργαζομένων του MEGA στην κυβέρνηση

  Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης έστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA, προκειμένου να ενημερώσουν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης υπέβαλε η επιτροπή εργαζομένων του Mega, προκειμένου να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές στις 15 Φεβρουαρίου.

  Στο σχετικό κείμενο το οποίο συντάχθηκε περιλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους, καθώς και το ιστορικό της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, από τις 11 Μαρτίου 2016.

  Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι στο υπόμνημά τους, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, συγκριτικά με τους λοιπούς τηλεοπτικούς σταθμούς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στις υποχρεώσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία (απαιτήσεις, ταινιοθήκη, έγγειος ιδιοκτησία).

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk