• Αναζήτηση
 • Νέα δεδομένα στην ενδοκυβερνητική διαφορά για το όνομα της πΓΔΜ

  Αναζωπυρώνεται η ενδοκυβερνητική κόντρα για την ονομασία της ΠΓΔΜ μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή. «Διαφωνώ με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Σκοπιανό και θα κάνω τα πάντα για να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία» τόνισε ο κ. Καμμένος ανοίγοντας νέα σελίδα στο θέμα που έχει προκύψει στους κόλπους της κυβέρνησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναζωπυρώνεται η ενδοκυβερνητική κόντρα για την ονομασία της πΓΔΜ μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή.

  «Διαφωνώ με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Σκοπιανό και θα κάνω τα πάντα για να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία» τόνισε ο κ. Καμμένος ανοίγοντας νέα σελίδα στο θέμα που έχει προκύψει στους κόλπους της κυβέρνησης.

  «Εγώ το έχω πει δημόσια, να δω η ΝΔ τι θα κάνει, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο Politico ότι αν τα Σκόπια κάνουν τις αλλαγές στον αλυτρωτισμό, θα ψηφίσει για το όνομα. Είναι ο Κυριάκος εσωτερικού και εξωτερικού», είπε και συμπλήρωσε «Ο Καμμένος είναι και εξωτερικού και εσωτερικού ο ίδιος και κρατάει τις ίδιες θέσεις. Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι μια σχέση εντιμότητας. Και εκείνοι διαφωνούν μαζί μου σε πολλλά. Αλλά έχουμε υποχρέωση και εντολή από τον ελληνικό λαό, και αυτή την εντολή έδωσε το 2012 και 2015, να βρεθούμε σε αυτό το κοινοβούλιο άνθρωποι που διαφωνούμε για να πάψουν οι νταβατζήδες να ελέγχουν τον πολιτικό κόσμο».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk