• Αναζήτηση
 • Κυβερνητικές πηγές: Παράφωνη ηχώ του Σαμαρά ο Μητσοτάκης

  «Παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά» χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κυβερνητικός αξιωματούχος, σημειώνοντας πως «η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το - ομολογημένο πλέον - σκάνδαλο Novartis ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά» χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κυβερνητικός αξιωματούχος, σημειώνοντας πως «η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το – ομολογημένο πλέον – σκάνδαλο Novartis ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει».

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αντί αυτού, ο πρόεδρος της ΝΔ «έμεινε να ακούγεται ως παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά. Όσο για τις τυχόν ποινικές ευθύνες, για τις οποίες έσπευσε η ΝΔ να κάνει λόγο για «παραδοχή σαθρού υποβάθρου», την συμβουλεύουμε να μην προτρέχει» συμπλήρωσε.

  Καταλήγοντας, υπογραμμίζει πως «όσο πιο πολλή φόρα παίρνει, τόσο πιο σφοδρή θα είναι η πρόσκρουση όταν η Προανακριτική επιτελέσει το έργο της. Και τότε ίσως να μην αρκεί για τη ΝΔ η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης».

  Πολιτική