• Αναζήτηση
 • Παρασκευόπουλος για Novartis: Τίποτα δε δείχνει σκευωρία

  «Tίποτα δεν δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με σκευωρία, έχουμε όμως να κάνουμε με την εφαρμογή του Συντάγματος και με τις νομοθεσίες» δήλωσε με αφορμή την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Tίποτα δεν δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με σκευωρία, έχουμε όμως να
  κάνουμε με την εφαρμογή του Συντάγματος και με τις νομοθεσίες» δήλωσε με
  αφορμή την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος
  Παρασκευόπουλος.

  Μιλώντας στο ΑΠΕ, υπογράμμισε ότι «πάρα πολλοί κατηγορούμενοι, οποιωνδήποτε υποθέσεων, όταν δικάζονται μιλούν για σκευωρία. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αλλά εν πάση περιπτώσει εδώ δεν έχουμε κατηγορούμενους ακόμα».

  Ο κ. Παρασκευόπουλος απορρίπτει και τις ενστάσεις ότι δεν παραδόθηκε αμελλητί ο φάκελος από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, με το ερώτημα, ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει, η Εισαγγελία πόσο καιρό είχε και είδε ένα όνομα ή δεν είδε.
  Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, τέως υπουργός Δικαιοσύνης και ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου περιγράφει επίσης, μιλώντας την επικείμενη κοινοβουλευτική διαδικασία.

  Υπογραμμίζει την «πολύ στενή», όπως την χαρακτηρίζει, διατύπωση του Συντάγματος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων κατά την άσκηση των καθηκόντων των πολιτικών προσώπων.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk