• Αναζήτηση
 • Λεβέντης: Η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί

  «Η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί στον νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καπιταλισμό» αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας, δέχεται συγχαρητήρια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί στον νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καπιταλισμό» αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ο έλληνας πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας, δέχεται συγχαρητήρια.

  Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως, «τα συγχαρητήρια που παίρνει ο κ. Τσίπρας από Λαγκάρντ, Μοσκοβισί και Γκουρία σε πρώτη ανάγνωση κάποιοι τα θεωρούν επιβράβευση. Σε δεύτερη, όμως, ανάγνωση θεωρούνται καλά λόγια για το ότι η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί στον νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καπιταλισμό που επιβάλλεται στη χώρα μας».

  Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, τα παραπάνω συμβαίνουν «σε μία χώρα που έχει νεκρώσει η παραγωγή, καμία επένδυση δεν έχει έρθει, έχουν στη μέση κοπεί οι μισθοί και συντάξεις και η που η βουλγαροποίηση είναι σε πλήρη εξέλιξη, με έναν προϋπολογισμό που δίνει βαρύτητα μόνο στον τζόγο και στα καζίνο και δεν περιέχει ίχνος ανάπτυξης».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk