• Αναζήτηση
 • Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη

  «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πυρά εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

  «O κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  «Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή» σημειώνει, σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

  Πολιτική