• Αναζήτηση
 • Λεβέντης: Ασέβεια οι δηλώσεις Αναστασιάδη για πΓΔΜ

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε ασέβεια προς τον ελληνικό λαό τις δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι του είναι αδιάφορο αν τα Σκόπια ονομαστούν «Βόρεια Ελλάδα».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για την ονομασία της ΠΓΔΜ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

  «Μας λύπησε ιδιαίτερα η επιπόλαιη φράση του κύπριου προέδρου, Ν. Αναστασιάδη, ότι και «Βόρεια Ελλάδα να ονομαστούν τα Σκόπια», του είναι αδιάφορο και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξαλειφθεί ο αλυτρωτισμός» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

  «Ο τρόπος συμπεριφοράς του κ. Αναστασιάδη αποτελεί ασέβεια προς τον ελληνικό λαό. Θα του άρεσε η Ελλάδα να είναι το ίδιο αδιάφορη για την τύχη της Κύπρου; Όχι Βέβαια» υπογραμμίζει ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας πως τέτοιες δηλώσεις μπορεί να του κοστίσουν, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο στη Κύπρο.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk