Γιωτόπουλος: Το Κολωνάκι και τα δυτικά προάστια του Κορυδαλλού

Δύο διαφορετικούς κόσμους στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Αλέκος Γιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια».

Δύο διαφορετικούς κόσμους στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει ο
καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»
Αλέκος Γιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι
και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια».

Σε επιστολή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» στην οποία ουσιαστικά απαντά σε συνέντευξη του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού Χριστόφορου Γιαννακόπουλου για τις συνθήκες κράτησης, τόνισε πως η κατάσταση είναι τριτοκοσμική. «Εδώ και καιρό, στην πτέρυγα Ε υπάρχει πρόβλημα το ηλεκτρικό ρεύμα με τουλάχιστον 30 διακοπές του ρεύματος καθημερινά» αναφέρει στην επιστολή για να προσθέσει πως πριν από δύο εβδομάδες «τα ηλεκτρικά καλώδια στον διάδρομο του 1ου ορόφου πήραν φωτιά και οι δύο όροφοι γέμισαν καπνούς».

Για τις πτέρυγες VIP υποστηρίζει: «Οι πάντες γνωρίζουν ότι η πτέρυγα ΣΤ είναι το Κολωνάκι και η Ε ή Β τα δυτικά προάστια. Ότι στην Ε στους διαδρόμους και στις σκάλες όλα τα παράθυρα είναι σπασμένα και οι κρατούμενοι φοράνε μπουφάν ενώ στα γραφεία της Διεύθυνσης κυκλοφορούν με κοντομάνικα τον χειμώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk