• Αναζήτηση
 • Αγρίνιο: Επεισόδια σε πορείες οπαδών του Σώρρα και αντιεξουσιαστών

  Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη πορείες υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα και αντιεξουσιαστών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο του
  Αγρινίου, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη πορείες υποστηρικτών του
  Αρτέμη Σώρρα και αντιεξουσιαστών.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην συναντηθούν οι δύο πορείες, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 κουκουλοφόρους.

  Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους κουκουλοφόρους, ενώ παραμένουν σε ετοιμότητα, προκειμένου να αποφευχθούν νέα επεισόδια.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία των οπαδών του Σώρρα στο Αγρίνιο την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε και πορεία αντιεξουσιαστών.  Περίπου 30  άτομα, αντιφασίστες-αντεξουσιαστές , ακολούθησαν πορεία σε δρόμους του κέντρου της πόλης επιχειρώντας να προσεγγίσουν τους υποστηρικτές του Σώρρα.

  Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν τη συνάντηση των πορειών ωστόσο η ένταση δε αποφεύχθηκε. Αντεξουσιάστες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην οδό Μπαϊμπά- στο ύψος του πεζόδρομου Μανδηλαρά- ενώ αψιμαχίες σημειώθηκαν και στην Ι.Σταΐκου και Γρίβα. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και καπνογόνα ενώ απάντησαν με δακρυγόνο.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk